Primul dintre aceste contracte se refera la un spatiu de 50.200 mp din cadrul ProLogis Park Wellingborough, un parc de distributie de 106.800 mp localizat in partea de est a Midlands din Marea Britanie. Kuehne + Nagel va folosi spatiul pentru deservirea unor clienti precum Whitebread plc., cea mai mare companie din Marea Britanie care ofera servicii de tip HoReCa.

Cel de-al doilea contract se refera la un spatiu de 34.400 mp care se afla in ProLogis Park Isle d’ Abeau, un parc de distributie de 418.000 mp amplasat in orasul Lyon, Franta. Kuehne + Nagel foloseste acest spatiu pentru a servi clientii din toata partea de sud a Frantei.

ProLogis Park Wellingborough este localizat in partea de est a Midlands, o regiune importanta pentru piata de profil din Marea Britanie. Parcul contine trei cladiri ocupate in intregime si ofera acces strategic catre autostrazi de o importanta majora, printre care A14, A45 si M1. Printre clientii parcului se mai numara si Monsoon Accessories si Homebase.

Citeste si:

ProLogis Park Isle d’ Abeau din Franta este localizat la 10 minute de Aeroportul International din Lyon, la 20 de minute de centrul orasului Lyon si la 30 de minute de Grenoble. Parcul ofera acces direct la autostrada A43, aflandu-se intr-o zona importanta pentru distributie catre Paris, Marseille, Milano si Barcelona, datorita autostrazii A6/A7. ProLogis detine 16 cladiri in cadrul parcului.

Grupul Kuehne + Nagel este unul din cei mai importanti furnizori de servicii de logistica din lume, cu 850 de birouri in peste 100 de tari, avand peste 52.000 de angajati.

ProLogis este unul din cei mai mari furnizori de spatii de distributie din Europa, cu peste 11 milioane de mp de spatii aflate in proprietate, administrare sau in curs de dezvoltare, la 31 martie 2008.