Ansamblul rezidential Vivenda se intinde pe o suprafata de 6 ha, fiind format din 1.400 de locuinte, inclusiv duplex-uri cu terase, distribuite in noua blocuri a cate cinci, 12 si 14 etaje. Din 9 iunie, Hercesa incepe procesul propriu-zis de vanzare, potentialii clienti putandu-si rezerva apartamente in noul bloc, cu 14 etaje, ce va fi livrat in decembrie 2010. Locuintele au suprafete cuprinse intre 80 si 220 mp construiti.

Preturile incep de la 123.200 euro plus TVA, fiecare apartament avand incluse in pret boxa si locul de parcare. Cumparatorii pot plati in patru pasi, prima etapa reprezentand rezervarea si achitarea unei sume de 1.500 euro, urmata de semnarea contractului si plata a 10% din suma ramasa. In ultimele doua etape, se va plati 15 % din valoarea contractului, esalonata lunar, pe o perioada de doi ani, restul de 75% din valoarea contractului fiind platit la predarea apartamentului.

Hercesa mai dezvolta in Roamnia complexele rezidentiale Residencia Orhideelor si Ghencea. Complexul Orhideelor, situat in zona de vest a Bucurestiului, langa cheiul Dambovitei, pe terenul fostei fabrici de paine Spicul, va cuprinde peste 800 de apartamente. Ghencea, un proiect rezidential dezvoltat in parteneriat cu compania Bluehouse, este localizat in zona de vest a Capitalei, langa stadionul Steaua si va cuprinde peste 3.500 de apartamente .

Citeste si:

Hercesa a intrat pe piata imobiliara din Romania in anul 2004, prin cumpararea imobilul in care a functionat hotelul Cismigiu si cinematograful Bulevard, valoarea de piata a acestuia fiind atunci de circa doua milioane de euro. In prezent, cladirea se afla in proces de reabilitare, urmand ca aici sa fie nou sediul central al Hercesa Romania, precum si apartamente in regim hotelier si birouri .

Hercesa si-a dezvoltat activitatea imobiliar-rezidentiala, din 1975, in Peninsula Iberica. In prezent, compania gestioneaza peste 4.500 de locuinte cu regim special si detine alte aproximativ 30.000 de locuinte in diferite stadii de dezvoltare, in tari precum: Spania, Portugalia, Romania, Bulgaria, Cehia, Polonia, Maroc, Ecuador, Mexic si Panama.