Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va incepe joi, 12 iunie, procedura de contractare prin credit ipotecar a 134 de apartamente in orasul Eforie Sud, a informat Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL).
Ansamblul de locuinte din Eforie este constituit din trei blocuri de locuinte cu sapte etaje, avand apartamente de o camera, doua si trei camere. Cele trei blocuri cuprind 134 de apartamente, dintre care 32 apartamente cu o camera, 61 apartamente cu doua camere, 38 apartamente cu trei camere si trei apartamente duplex cu trei camere.

Planurile apartamentelor si informatiile necesare legate de acest amplasament vor fi prezentate de catre ANL intr-o expozitie la Centrul de Relatii cu Publicul al Primariei din Eforie Sud in perioada 12 iunie – 15 iulie 2008. In perioada mentionata se vor elibera adeverintele pentru banca si se vor depune certificatele de solvabilitate si declaratiile notariale.

Potrivit datelor Agentiei Nationala pentru Locuinte, persoanele care doresc sa contracteze o locuinta in acest amplasament trebuie sa fie inscrise in baza de date ANL si sa urmeze procedura de contractare lansata de agentie.

In luna mai, Agentia Nationala pentru Locuinte a demarat procedura de contractare prin credit ipotecar a 72 de apartamente in cartierul Henri Coanda din Bucuresti, dupa ce recent folosise acelasi procedeu pentru contractarea a peste 300 de apartamente in Piatra Neamt, Navodari, Ploiesti, Bucuresti si Campina.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri