Hercesa International a achizitionat un nou teren in centrul Bucurestiului , in apropiere de Piata Unirii, pentru a construi un hotel cu 12 etaje, destinat inchirierii de catre un operator spaniol, a anuntat compania.
Terenul are o suprafata de 600 metri patrati si o suprafata totala construita de 6.000 metri patrati pe inaltime , fiind localizat in in imediata apropiere a bulevardului ce duce catre Casa Poporului.

Hercesa mai dezvolta in Romania complexele rezidentiale Residencia Orhideelor, Vivenda Residencias si Ghencea. Complexul Orhideelor, situat in zona de vest a Bucurestiului, langa cheiul Dambovitei, pe terenul fostei fabrici de paine Spicul, va cuprinde peste 800 de apartamente.

Ghencea, un proiect rezidential dezvoltat in parteneriat cu compania Bluehouse, este localizat in zona de vest a Capitalei, langa stadionul Steaua si va cuprinde peste 3.500 de apartamente .

La inceputul lunii iunie, dezvoltatorul spaniol a inceput o noua faza de vanzare a ansamblului Vivenda Residencias, situat in estul Capitalei, in zona Baia de Arama, 400 de apartamente din totalul de 1.400 fiind deja vandute.

Hercesa a intrat pe piata imobiliara din Romania in anul 2004, prin cumpararea imobilul in care a functionat hotelul Cismigiu si cinematograful Bulevard, valoarea de piata a acestuia fiind atunci de circa doua milioane de euro. In prezent, cladirea se afla in proces de reabilitare, urmand ca aici sa fie nou sediul central al Hercesa Romania, precum si apartamente in regim hotelier si birouri .

Hercesa si-a dezvoltat activitatea imobiliar-rezidentiala, din 1975, in Peninsula Iberica. In prezent, compania gestioneaza peste 4.500 de locuinte cu regim special si detine alte aproximativ 30.000 de locuinte in diferite stadii de dezvoltare, in tari precum: Spania, Portugalia, Romania, Bulgaria, Cehia, Polonia, Maroc, Ecuador, Mexic si Panama.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri