Proiectul imobiliar Antigua Residence, localizat in Corbeanca si dezvoltat de o persona juridica inregistrata in Romania, prin investitii de circa opt milioane de euro, a fost contractat in proportie de 25%, au anuntat reprezentatii companiei Regatta, promotorul proiectului.
Situat la 800 metri de DN1, in imediata apropiere a padurii, Antigua Residence este compus din sase blocuri structurate fiecare pe P+2+M si dispune de 61 de apartamente de doua, trei, patru si cinci camere. In luna decembrie a acestui an vor fi livrate apartamentele din prima faza de executie, iar in vara va incepe faza a doua a proiectului, care consta in contructia a inca trei blocuri.

Accesul in complex se face din soseaua Petresti-Corbeanca, suprafata terenului fiind de 4.600 mp, iar suprafata construita totala de 5.250 mp. Antigua Residence mai inlclude piscina, Clubhouse cu restaurant si cafenea, gradina privata pentru apartamentele situate la parter, parcare subterana si supraterana.

„Apartamentele Antigua Residence sunt construite in regim economic, suprafetele reduse de care dispun facandu-le usor de intretinut si purtatoare de costuri reduse. Locuintele sunt concepute special pentru tinerii dinamici care isi desfasoara activitatea in partea de Nord a Bucurestiului”, a declarat Mihai Surlea, real estate broker in cadrul departamentului Vanzari Rezidentiale, Regatta.

Apartamentele cu doua camere au suprafete cuprinse intre 48,8 si 72,2 mp si preturi intre 63.000 si 81.000 euro plus TVA, in timp ce locuintele cu trei camere au intre 64 si 112,7 mp si preturi cuprinse intre 79.000 si 145.000 euro plus TVA.

Apartamente cu patru camere au o suprfata de 112,7mp si preturi de pana la 145.000 euro plus TV A, iar penthouse-urile au suprafete intre 134-171 mp, preturile variind intre 157.000 si 194.000 euro TVA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri