ProLogis, cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de distributie din lume, a anuntat semnarea a doua contracte de inchiriere pentru o suprafata de 14.500 mp in cadrul ProLogis Park Pilsen-Stenovice din Republica Ceha.
Mitsui–Soko (Europe) B.V., o companie specializata in depozitare si transport, va inchiria o suprafata de 9.500 mp, iar Merkimmo s.r.o, un producator de matrite din plastic, va inchiria un spatiu de 5.000 mp, ambele companii utilizand spatiile inchiriate pentru activitatile de distributie regionala.

“Apropierea orasului de granita cu Germania este ideala pentru companiile multi-nationale din vestul Europei care doresc sa isi extinda operatiunile spre estul continentului. De asemenea, Pilsen este cel de-al patrulea oras ca marime din Republica Ceha, care are resurse umane bine pregatite” a declarat Jakub Pelikan, vice president pentru ProLogis in Republica Ceha si Slovacia.

ProLogis Park Pilsen-Stenovice este localizat la aproximativ 1,5 km de nord-estul orasului Stenovice, la doi km de sudul orasului Pilsen, la o distanta de 80 km de Praga si la 70 de km departare de granita cu Germania. Parcul asigura acces direct la autostrada D5, singura conexiune de acest tip dintre Praga si granita vestica a Gemaniei.

“Mitsui Soko Europe activeaza in Republica Ceha inca din anul 1999, in domeniul serviciilor de logistica industriala Din ProLogis Park Pilsen-Stenovice ne va fi usor sa raspundem cu rapiditate clientilor aflati atat in Germania, cat si in Republica Ceha”, a declarat Yamashita Yuzo, Manager al Mitsui–Soko (Europe) B.V.

In acest moment, doua cladiri cu o suprafata totala de 42.500 mp se afla in constructie in ProLogis Park Pilsen-Stenovice. La finalizare, parcul va contine cinci cladiri cu o suprafata totala de 120.500 mp de spatii de depozitare si birouri. Parcul este construit pentru activitati de logistica si distributie, depozitare, productie usoara, servicii cu valoare adaugata, si poate oferi depozitare de tip frigorific in baza unui acord de constructie la cheie.

Portofoliul ProLogis in Europa Centrala si de Est totalizeaza 3,26 milioane de mp de spatii aflate in proprietate, administrare sau in curs de dezvoltare, pe piete importante din Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania si Slovacia, conform datelor din 31 martie 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri