Compania internationala din domeniul imobiliar, Aura Europe, va investi 25 milioane de euro intr-un proiect rezidential in Piatra Neamt care va insuma 232 de apartamente cu pana la cinci camere inclusiv, a anuntat dezvoltatorul.

Proiectul Green Hills va fi situat in partea de sud a orasului, se va intinde pe un teren cu o suprafata de peste 6.300 mp si va fi format din patru blocuri, cu un total de 232 de apartamente.

Potrivit dezvoltatorului, ansamblul rezidentia Hills dispune si de 232 de locuri de parcare supraterane si subterane, precum si de spatii de depozitare pentru fiecare proprietar .

Constructia a inceput in luna februarie, iar primele apartamente urmeaza sa fie livrate in noiembrie 2009. Preturile apartamentelor pornesc de la 56.000 euro pentru cele cu o camera si ajung pana la 250.000 euro pentru cele cu cinci camere.

Aura Europe S.A. este un dezvoltator imobiliar cu sediul la Luxemburg, activ in tarile din Europa Centrala si de Est, dar si in Comunitatea Statelor Independente. Compania este condusa de Joseph Saliah si Boaz Misholi, ambii cu o experienta de peste 30 de ani in managementul companiilor publice, din domeniul imobiliar, dar si din alte arii de business.

Aura Europe detine operatiuni intr-o serie de tari din estul Europei, printre care Romania, Ungaria, Kazahstan, Ucraina etc. In Romania, Aura Europe dezvolta impreuna cu compania GTC centrelele comerciale Galleria situate in mai multe orase, precum si ansambluri rezidentiale, dar si centre de afaceri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Piața rezidențială "respiră": ANCPI, 180.000 documente emise săptămâna trecută
Setari Cookie-uri