Centrul comercial Liberty Center din Bucuresti, primul mall cu patinoar permanent si primul centru comercial pe care dezvoltatorul Mivan il va deschide pe piata din Romania, a fost inchiriat in proportie de 96% si va fi inaugurat la inceputul lunii noiembrie, dupa o investitie de peste 70 milioane de euro.
“In prezent, Liberty Center este inchiriat in proportie de 96%, restul de 4% urmand a fi inchiriat de catre clienti care au concepte mici de magazine, precum magazinele de accesorii. Cei mai multi chiriasi au semnat pentru o perioada de tre-patru ani ani, cu posibilitate de prelungire a contractelor”, a declarat Monica Barbu, directorul departamentului de retail din cadrul Colliers International, agentul exclusiv al proiectului.

Printre chiriasi se numara ancore precum Altex care a inchiriat peste 2.000 mp, supermarketul Billa cu 2.200 mp, Sprider Stores 1.400 mp, Marks and Spencer si Sephora, KFC, Leonardo, Game World, Centrofarm, Plafar, Living, Coffee Heaven, Next (al doilea magazin deschis in Romania), McDonald’s, Starbucks, Kenvelo, Orange, Pizza Hut, La Zamfir, Burger King, Ala Bala, Baby Star, Nescafe, Tiffosi si Gin Tonic.

"Pentru noi, comerciantii care vor activa in Liberty Center sunt parteneri de afaceri foarte importanti, nu doar in sensul relatiei proprietar - chirias. Predarea spatiilor catre ei este doar un pas premergator adevaratei ‘predari’ - cea catre vizitatorii si clientii carora Liberty Center le va apartine integral, incepand cu luna noiembrie", a declarat John Houghton, Property Director Mivan Development.

Dupa inaugurare, managementul Liberty Center va fi preluat de consultantul global de real estate Cushman & Wakefield.

Liberty Center este primul mall dintr-o serie de 11 pe care Mivan Development le va deschide in Romania, fiind situat la intersectia situat la intersectia Calea Rahovei cu Strada Progresului. Pe langa Liberty Center, Mivan are in derulare mai multe proiecte rezidentiale si comerciale: 10 mall-uri Tiago si un ansamblu de 651 de apartamente in Bucuresti, New Town Residence.

Mivan Group este una dintre marile companii internationale de constructii si dezvoltari imobiliare, cu birouri in Marea Britanie, Europa, Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu si Orientul Indepartat.

Mivan opereaza in Romania din anul 1998 ca parte a joint-venture-ului Mivan-Kier, unde a finalizat un proiect in valoare de 140 milioane de dolari, in cadrul Programului de Locuinte Sociale si de Alimentare cu Apa al Guvernului Romaniei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri