Compania aradeana Nordstatd a anuntat ca intentioneaza sa extinda ansamblul rezidential Cartierul Verde, situat la iesirea din municipiul Arad spre Oradea, in urma unei investitii de cateva milioane, prima etapa a proiectului fiind finalizata recent.

Oficialii companiei au mentionat doresc sa extinda zona rezidentiala pe o suprafata de 180.000 mp. Aceasta suprafata va contine parcele de teren pe 116.000 mp, carosabil pe 22.800 mp, trotuare pe 9.300 mp, zone de agrement pe 16.000 mp si spatii verzi pe 16.000 mp, potrivit NewsIn.

In „Cartierul Verde“ au fost construite, in prima faza a proiectului, 112 case, dispuse pe o suprafata de cinci hectare. "Acesta este viitorul, pentru ca se vor construi tot mai multe astfel de cartiere care sa confere liniste si posibilitatea de a socializa departe de oras. Ne dorim sa ne extindem in viitor pe aproximativ 18 hectare, ceea ce inseamna aproximativ 400 de locuri de case. In cartier s-au mutat deja 56 de familii, multi dintre locatari fiind din strainatate, si ne dorim sa vindem si cele noua locuinte pe care le mai avem“, a declarat George Medintu, presedintele companiei „Nordstatd“.

Compania „Nordstatd“ va incepe, in curand, lucrarile de extindere si modernizare a zonei „Grand Center“, din apropierea complexului comercial Kaufland. In aceasta zona intentioneaza sa creeze un centru de afaceri cu zone de birouri, spatii comerciale si de locuit, pe o suprafata de 12.000 mp. Complexul va oferi restaurante, punct farmaceutic, spatii verzi.

Totodata, oficialii companiei au anuntat ca urmeaza sa deschida o cariera de piatra, pe o suprafata de zece hectare, in localitatea aradeana Baratca, care va fi dotata cu utilaje de ultima generatie.
Compania „Nordstatd“ este prezenta pe piata de profil din anul 2002, iar in 2007 a avut o cifra de afaceri de peste 25 milioane de euro, profitul obtinut fiind de 4 milioane de lei.

Grupul de firme detinut de companie prin investitiile in imobiliare are un patrimoniu de peste 10 milioane de euro. Compania, care este proprietara complexelor comerciale „Jackson“ si „Grand Center“ a anuntat ca nu are credite bancare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Dezvoltatorii imobiliari mizeaza pe apetitul romanilor pentru calitate