Omilos Oradea, dezvoltatorul Era Shopping Park Oradea, in care a investit 80 milioane de euro, a anuntat ca 80% din spatiile comercialeau fost deja inchiriate, parcul de retail urmand sa fie deschis in martie anul viitor.
Era Shopping Park Oradea este amplasat pe Calea Aradului (DN 79) si a necesitat o investite de 80 de milioane de euro, avand o suprafata inchiriabila de 64.700 mp si 2.000 de locuri parcare.

Era Shopping Park Oradea isi va deschide portile in martie anul viitor si are ca ancore hipermarketul Carrefour (15.300 mp) impreuna cu Galeria Comerciala (4.217 mp), magazinul Bricostore (9.945 mp), magazinul Media Galaxy (3.300 mp) si si Cinema City (3.000 mp).

Compania de consultanta imobiliara Cushman&Wakefield a fost desemnat agentul de leasing exclusiv pentru Era Shopping Park Oradea. Cea de a doua faza operationala este programata pentru septembrie 2009, printre vitorii chiarisi numaradu-se marci de fashion, un food court si alte magazine de servicii, intinse pe 21.500 de mp. Tot in a doua faza, Mobexpert va ocupa 7.818 mp din parcul de retalil.

Era Shopping Park Oradea este dezvoltat de Omilos Oradea, companie al carei management este asigurat de Omilos Group. Omilos Group, care asigura managementul si pentru Ermes Holding, a contractat, in urma cu o luna, credite sindicalizate in valoare de 79,5 milioane euro pentru extinderea parcului de retail Era Shopping Park din Iasi, investitia totala ajungand la 175 milioane euro.

Galeriea Comerciala Carrefour din Era Shopping Park Iasi se va deschide pe 24 septembrie 2008, avand o suprafata neta de 15.440 mp. Tot atunci, se va deschide si magazinul de electrocasnice Altex, cu o suprafata de 2.200 mp. Magazinul Praktiker DIY va fi operabil inaintea datei oficiale de deschidere a primei faze, si va avea o suprafata de 9.350 mp. Ancorele Galeriei Comerciale sunt Bam boo, Takko, Sprider Stores, Leonardo, Benvenuti, Ina Center si Centrofarm. Compania de consultanta imobiliara CB Richard Ellis | Eurisko a fost desemnata agent exclusiv de leasing.

Omilos Group este specializata in achizitia de terenuri, planificare, investitii si management de proiect, cu birouri in Romania si Marea Britanie. Compania planuieste pentru urmatorii doi ani investitii de peste 300 de milioane de euro in proiecte imobiliare aflate in orasele mari din Romania, cu o populatie de peste 150.000 locuitori.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri