Dezvoltatorul britanic Argo Real Estate Opportunities Fund va investi 34 milioane de euro in extinderea cu 35.000 mp a parcului de retail Shopping City Sibiu, deschidere programata a avea loc in luna noiembrie a acestui an, a anuntat compania.
Potrivit reprezentantilor companiei, extinderea Shopping City Sibiu urmeaza sa gazduiasca un hypermarket Carrefour de 12.000 mp, un operator de mobila Mobexpert de 7.740 mp, un magazin Flanco World (1.000 mp), un magazin Proges (1.200 mp) si o extindere cu 3.000 mp a Mall-ului Promenada. Suprafata totala a parcului de retail va ajunge la 85.000 mp inchiriabili cand toate extinderile vor fi finalizate.

"Aceasta extindere va pozitiona Shopping City Sibiu ca unul dintre proiecte de retail importante din Romania, detinand doua hypermarkert-uri - Real si Carrefour, doi operatori de mobila - Mobexpert si Mobilia, doi operatori de bunuri electronice si electrocasnice - Media Galaxy si Flanco - un operator de bricolaje - Baumax, si un mall, acum extins - Promenada Mall. In plus, Shopping City Sibiu detine o unitate exterioara de retail de 4.000 mp care ii are chiriasi pe Hervis Sport, Takko Fashion, Deichmann si New Yorker", au declarat reprezentantii Argo Real Estate.

Acestia au mai spus ca procesul de constructie avanseaza conform planului, iar la 30 iunie s-a predat deja spatiul hypermaketului Carrefour pentru amenajare, proces ce va dura 5 luni, astfel incat deschiderea va avea loc in noiembrie. Similar planul presupune predarea spatiului catre Mobexpert in mai putin de 2 luni, acesta urmand sa deschida alaturi de Carrefour si alti chiriasi.

"Extinderea Shopping City Sibiu va aduce un mare avantaj parcului de retail, oferind clientilor o singura destinatie pentru toate nevoile de shopping ale acestora. Extinderea va aduce beneficii intregului parc, intrucat retaileri de renume se vor alatura mixului deja puternic de branduri nationale si internationale. Aceasta cu siguranta va consolida optiunile de retail din Sibiu pentru o buna perioada de timp", a declarat Michael Gingrich, Regional Asset Manager la Argo Real Estate.

Inchirierile sunt realizate in exclusivitate de compania Cushman & Wakefield Activ Consulting, care sustine ca noua galerie comerciala este deja inchiriata in proportie de 80%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri