Daca anul trecut chiria medie pentru o garsoniera era de 328 euro, anul acesta pretul mediu este de 390 euro, inregistrand o crestere de 19%. La apartamentele cu dou camere chiria a crescut in medie cu 22%, in timp ce chiriile la apartamentele cu trei si patru camere au ramas practic pe loc, potrivit monitorizarii AnunturiParticulari.ro.

Acelasi raport arata ca, fata de iunie 2007, in iunie 2008 au fost scoase la inchiriere cu aproape 45% mai multe apartamente cu doua camere si cu aproximativ 35% mai multe apartamente cu trei camere. Pe segmentul de inchirieri garsoniere, cresterea numarului de oferte a fost de 33%.

Statistica reprezinta numarul de oferte imobiliare din Bucuresti, publicate doar de persoanele particulare in toata presa scrisa centrala si pe internet, iar pretul mediu este obtinut pe baza preturilor solicitate initial de proprietari. Numarul de oferte reprezinta numarul de oferte noi aparute pe piata si nu reprezinta numarul tuturor ofertelor existente pe piata.

AnunturiParticulari a fost lansat in anul 2001 si consta in monitorizarea tuturor anunturilor imobiliare publicate de persoanele particulare in presa scrisa si pe internet, fiind un instrument folosit de peste 700 de agentii imobiliare din Bucuresti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Rosti deschide o nouă fabrică în România în depozitele WDP
Setari Cookie-uri