Inainte de a se alatura echipei ProLogis, Ben Bannatyne (foto) a lucrat in cadrul Jones Lang LaSalle, unde a fost Managing Director pentru Europa Centrala. In aceasta functie a fost responsabil pentru Polonia, Ungaria, Romania si Republica Ceha, inclusiv pentru managementul biroului din Varsovia si a operatiunilor din Praga si Budapesta.

Bannatyne are o experienta de peste 16 ani in real estate industrial, dintre care ultimii 11 ani au fost in Europa Centrala alaturi de Jones Lang LaSalle. Ben Bannatyne a absolvit Universitatea din Aberdeen, specializarea Land Economy. Detine, de asemenea, o acreditare a RICS (Royal Institute of Chartered Surveyors), Marea Britanie.

Bannatyne ii succede lui Michael de Jong-Douglas care, ca urmare a performantelor excelente pe care le-a realizat in Europa Centrala si de Est, va fi relocat in Asia pentru a prelua o functie cu responsabilitati geografice mai ample.

Citeste si:

Michael de Jong-Douglas va ramane in Europa pana la sfarsitul anului pentru a facilita tranzitia.

ProLogis este cel mai mare furnizor de spatii industriale de distributie din Europa Centrala si de Est, cu 3,2 milioane mp de spatii industriale in proprietate, administrare si in curs de dezvoltare la data de 31 martie 2008.

In prezent printre clientii ProLogis in regiune se numara: Actebis, Antalis, Bertelsmann, Carlsberg, Carrefour, DHL, DSV, Fiege, Gefco, Geodis, Kuehne+Nagel, Lekkerland, L’Oreal, NYK, Procter & Gamble, Raben Group, Tesco, Unilever si Wincanton.