Potrivit reprezentantilor companiei, finalizarea acestui proiect imobilar situat pe Bulevardul Expozitiei este estimata sa aiba loc in cursul anului 2011. "Banii vor proveni in principal din fondurile proprii ale companiei, dar se va apela si la credite bancare", a afirmat directorul de comunicare al Niro SA, Ion Badea.

Cladirea va avea 22 de etaje, iar parcarea subterana se va desfasura pe trei nivele. Primele cinci etaje ale cladirii vor fi rezervate celor 120 de camere ale hotelului, suprafata medie construita pe camera fiind de 42 de mp. Ultimele doua etaje vor fi destinate apartamentelor de lux. In total, vor fi construite 139-143 de apartamente, numarul final al acestora urmand a se stabili in functie de configuratia apartamentelor de lux, care se va face conform beneficiarului.

Niro SA a dezvoltat proiectul Central Residential Park, primul ansamblu imobiliar din centrul Bucurestiului, si va inaugura in cursul anului viitor Hotelul Boulevard, unul din monumentele istorice ale Capitalei.

Beijing Urban Construction Engineering & Niro a fost creata in urma unui parteneriat incheiat de Niro Investment Group cu una din cele mai importante companii de constructii din China, cu scopul implicarii in proiecte majore de constructii in Romania si in Sud-Estul Europei.