Compania Plaza Centers a achizitionat recent un lot de teren in suprafata de 41.000 metri patrati, la intrarea in Hunedoara, unde va construi un centru comecial si de divertisment, investitie de circa 38 milioane euro, potrivit informatiilor furnizate de compartimentul de relatii cu presa din cadrul Primariei Hunedoara.

Constructia va ocupa o suprafata de 28.000 de metri patrati si va dispune de o suprafata inchiriabila de 20.000 metri patrati. Lucrarile la centrul comercial vor fi demarate in aceasta toamna si au ca termen de finalizare primul semestru al anului 2010.

“Hunedoara este un oras in dezvoltare care va beneficia de pe urma investitiilor din ultima vreme. Vedem acest proiect ca o oportunitate buna pentru a oferi locuitorilor atat un centru comercial modern cat si spatii de relaxare. Credem, totodata, ca vom reusi sa atragem branduri locale si internationale, care vor dori sa inchirieze spatiile puse la dispozitie. Vom continua sa cautam oportunitati de investitii in Romania", a declarat directorul executiv al Plaza Centers, Ran Shtarkman, citat de NewsIn.

Plaza Centers a intrat pe piata din Romania la sfarsitul lui 2006, iar pana in prezent a initiat cinci proiecte imobiliare insumand 700.000 de metri patrati construiti si investitii de peste 700 milioane euro. Investitia din Hunedoara reprezinta cel de-al saselea proiect al companiei pe piata din Romania, dupa Slatina, Iasi, Timisoara, Miercurea Ciuc si, cel mai important, Casa Radio din Bucuresti.