Cristi Chivu si-a cumparat penthouse in ansamblul lui Tiriac

Cristi Chivu a semnat ieri contractul de vanzare-cumparare cu Grupul Tiriac Imobiliare pentru achizitionarea unui penthouse in clubul rezidential Stejarii, situat in nordul Bucurestiului, a anuntat compania.

“Am luat decizia intr-un moment in care vreau sa dau familiei mele tot ce-i mai bun, mai ales ca aceasta va creste in viitorul foarte apropiat. Mi-am dorit o locuinta in mijlocul naturii, intr-un proiect exclusivist, de aceea clubul rezidential Stejarii este locul”, a declarat Cristi Chivu.

Clubului rezidential Stejarii reprezinta o constructie inceputa in toamna anului 2006 si integreaza 19 cladiri cu un regim de inaltime de S+P+4E si cu un total de 535 de apartamente, cu cate doua pana la sapte camere. Proiectul se desfasoara pe o suprafata totala de teren de 99.360 mp si este inconjurat de o padure de stejari de 200 de ha, avand o valoare de piata a investitiei de 230 milioane euro.

Apartamentele au suprafete cuprinse intre 108 si 604 mp, iar preturile pornesc de la 340.000 euro plus TVA, in cazul apartamentelor cu doua camere si ajung pana la 1,8 milioane euro plus TVA, in cazul penthouse-urilor cu sapte camere, in pret fiind incluse terasa, boxa si locul de parcare.

Constructie clubului se desfasoara in doua etape, in prima faza, vor fi livrate 286 de apartamente incepand cu primul trimestru al anului viitor.

„Clubul rezidential Stejarii este un proiect pilot, dedicat unui segment de piata elitist, o exceptie pe piata rezidentiala romaneasca si nu poate fi comparat cu alte proiecte existente. Decizia lui Cristi Chivu ste un argument in plus la faptul ca acesta apreciaza valoarea, inovatia si exclusivismul”, a declarat Constantin Merlusca, Director Grup Tiriac Imobiliare.

Clubul rezidential Stejarii este un proiect finantat de catre BRD Groupe Société Générale, Banca Nationala a Greciei si Banca Romaneasca. Compania de constructii este Bouygues Romania, arhitectul proiectului este Ionescu Arhitecture & Design, iar agentul exclusiv este compania de consultanta imobiliara Colliers International.

Tiriac Imobiliare este un grup de 21 de companii, prezent pe piata locala din anul 1994 si care face parte din grupul Tiriac Holding. Ca dezvoltator in domeniul imobiliar si al constructiilor, Tiriac Imobiliare a debutat pe piata de profil din Romania odata cu infiintarea Fergus Construct International, prima firma imobiliara a grupului Tiriac Holding.

Tiriac Imobiliare vrea sa atinga pana in anul 2010 o valoare totala de piata a investitiilor de 900 milioane de euro, prin dezvoltarea a cinci tipologii de proiecte: proiecte rezidentiale, centre de afaceri, proiecte de tip Shopping & Leisure si proiecte industriale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri