Kris Pauwels (foto) va fi responsabil pentru dezvoltarea si coordonarea contractelor de tip build-to-suit (constructii la cheie) incheiate de catre ProLogis in Polonia, sprijinind de asemenea activitatile de tip build-to-suit si management de cont din Europa Centrala si de Est. Functia anterioara detinuta de Kris a fost de Business Development Director pentru Polonia si Sud-Estul Europei in cadrul Fiege, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de logistica din Europa", se arata in comunicat.

Potrivit datelor companiei, Kris Pauwels are o experienta de 18 ani in afaceri internationale, cu focus pe economiile in dezvoltare din Europa Centrala si de Est. A detinut functii in companii importante precum TNT Worldwide Express N.V., Danzas N.V. si Deutsche Post World Net; in cadrul celei din urma a actionat drept Senior Business Development Manager, responsabil pentru dezvoltarea companiei in regiunea Europei Centrale si de Est.

ProLogis este cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, cu operatiuni pe 132 piete din America de Nord, Europa si Asia. Societatea detine active in valoare de 40,4 miliarde dolari aflate in proprietate, administrare si aflate in curs de dezvoltare, care includ 50,4 milioane mp, in 2.884 proprietati, la 30 iunie 2008.

Printre clientii ProLogis se numara producatori, firme de retail, societati de transport, furnizori de servicii logistice si alte societati cu activitati de distributie la scara larga. Cu sediul in Denver, Colorado, ProLogis are peste 1.500 de angajati in intreaga lume.