Compania Waterhouse va da in folosinta in luna octombrie, in municipiul Arad, o cladire comerciala cu spatii de birouri din clasa A, in care a investit 3,5 milioane euro, proiectul fiind realizat de profesori de la catedra de arhitectura din Milano.
Potrivit oficialilor companiei aradene, Centrul European de Afaceri Waterhouse este destinat sediilor unor companii multinationale, de consultanta, avocatura, notariat, start-up-uri si va fi cea mai eleganta cladire comerciala business-to-business din vestul Romaniei.

“Centrul European de Afaceri Waterhouse va fi operational incepand cu 15 octombrie 2008. Pentru realizarea proiectului au contribuit cele mai importante branduri de materiale si echipamente in constructii din lume. Unica, atat prin arhitectura ultramoderna cat si prin conexiunile logistice, proiectul reprezinta creatia unor faimosi profesori la catedra de arhitectura din Milano. Noul «green building» va asigura viitorilor chiriasi un mediu de munca confortabil si elegant, cu iluminare naturala, un control individual al conditiilor de microclimat si locuri de parcare generoase“, a declarat Tudor Caracioni, CEO Waterhouse.

Proiectul Waterhouse are 3.200 de metri patrati de spatii de birouri clasa A, intr-o zona unde, potrivit specialistilor din piata, nivelul chiriilor poate ajunge in anul 2009 la 20 de euro pe metru patrat. Cladirea este construita in regim D+P+2E, fiind special destinata sediilor unor companii multinationale, de consultanta, avocatura, notariat, start-up-uri. Etajul al doilea va gazdui centrul international de conferinte, cu o capacitate de 200 persoane, dotata cu echipament multimedia de ultima generatie, iar parterul este contractat cu un lant international de restaurante de lux cu bucatarie franceza.

“In conditii de piata marcate de migrarea marilor investitori dinspre capitala spre provincie, de inexistenta spatiilor de birouri de clasa A in zona de Vest, in conditiile unei cereri tot mai mari pentru spatii «first class» si al unui grad de ocupare foarte ridicat al spatiilor disponibile, cererea de spatii de birouri de buna calitate va creste exponential cu dezvoltarea infrastructurii orasului si cu interesul firmelor multinationale pentru Arad. Noua autostrada va multiplica perspectivele de dezvoltare economica, municipiul cunoscand deja o dinamica puternica cu cresteri semnificative in toate sectoarele“, se arata intr-un comunicat al companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri