Dezvoltatorul imobiliar Imotrust Arad (ARCV) a avut in primele sase luni din 2008 un profit net de circa 2,2 milioane lei, de peste opt ori mai mic decat cel din intervalul echivalent din 2007, pe fondul inregistrarii unor pierderi financiare, potrivit comunicatului remis pietei Rasdaq.

In primul semestru al anului trecut, Imotrust a inregistrat un profit net de 18 milioane lei si o cifra de afaceri de 1,3 milioane lei.

In prima jumatate a anului trecut, rezultatul din activitatea financiara, de 33,48 milioane lei, a fost cel care saltase profitul net, in timp ce in primul semestru al acestui an, compania a inregistrat pierderi financiare de 3,28 milioane lei.

In schimb, pe partea de exploatare, Imotrust a inregistrat in primele sase luni din 2008 un rezultat pozitiv de 5,88 milioane lei, fata de pierderile de 2,04 milioane lei din perioada similara a anului trecut.

Compania Imotrust Arad are un capital de 20,58 milioane lei, divizat in 205,88 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Actionarii principali ai Imotrust sunt Laicom Invest, cu o detinere de 20,8% si Grup Codlea SRL, care controleaza 18,75% din titluri.

Capitalizarea companiei este de 67,73 milioane lei (19,35 milioane euro), aferenta cotatiei de 0,329 lei pe titlu, inregistrata in sedinta de vineri. Titlurile Imotrust se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul ARCV.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Antreprenor:Privații au năvălit cu cereri. Intervenția statului trebuie limitată
Setari Cookie-uri