Dezvoltatorul imobiliar Omilos Oradea a contractat un credit sindicalizat in valoare de 65,5 milioane euro, banii urmand a fi investiti in constructia parcului de retail Era Shopping Park Oradea, au informat reprezentantii companiei.
Imprumutul contractat de dezvoltatorul imobiliar Omilos Oradea a fost facilitat de Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece, Eurobank EFG Group si Bank of Cyprus. Banii vor fi folositi in relizarea proiectului Era Shopping Park Oradea care va necesita o investitie totala de 100 milioane euro.

Era Shopping Park Oradea se intinde pe 180.000 metri patrati, avand o suprafata construita de aproximativ 83.000 metri patrati. Parcul ofera o suprafata inchiriabila de 64.700 metri patrati (ocupata momentan in proportie de 80%) si 2.000 de locuri de parcare.

Noul parc de retail din Oradea va fi inaugurat in mod oficial in martie 2009, cand va lua sfarsit prima faza operationala a lucrarilor. Era Shopping Park va include un hipermarket Carrefour (15.300 mp) impreuna cu Galeria Comerciala (4.217 mp), un magazin Bricostore (9.945 mp), un magazin Media Galaxy (3.300 mp), precum si un Cinema City (3.000 mp).

Cea de-a doua faza operationala a proiectului este programata pentru septembrie 2009, cand va fi inaugurat Era Shopping Mall ce va include magazinele de fashion, dar si zona destinata food court-ului si numeroasele magazine de servicii, toate fiind intinse pe 21.500 metri patrati. Tot atunci, va fi deschis si un nou magazin Mobexpert cu o suprafata de 7.818 metri patrati.

Era Shopping Park Oradea este dezvoltat de Omilos Oradea, companie al carei management este asigurat de Omilos Group. Omilos Group este specializat in achizitia de terenuri, planificare, investitii si management de proiect, cu birouri in Romania si Marea Britanie. Compania planuieste pentru urmatorii doi ani investitii de peste 300 de milioane de euro in proiecte imobiliare aflate in orasele mari din Romania, cu o populatie de peste 150.000 locuitori.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri