La adunarea generala actionarii au aprobat si incheierea unui contract de antrepriza pentru construirea centrului comercial compus dintr-un magazin de bricolaj, un magazin tip hypermarket si o galerie comerciala.

Restul de 6 milioane euro urmeaza sa fie folositi pentru plata taxei pe valoarea adaugata pe durata constuctiilor, au mai spus reprezentantii.

Creditul contractat la Piraeus Bank urmeaza sa fie garantat prin cesiuni de creanta, gaj pe conturi, ipotecarea terenului sau prin emiterea de bilete la ordin in alb.

Citeste si:

Rolast are un capital social de 30,8 milioane de lei, divizat in 308 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. In strucutra actuala a actionariatului Naniero Investments Limited detine 50,59%, Romanian Investments Fund detine 16,22% din capitalul social al companiei, iar Mir Asset Management SRl controleaza 18,08% din capitalul companiei.

Societatea a fost retrasa de la cota Bursei de Valori Bucuresti, iar titlurile Rolast se tranzactioneaza in prezent la categoria necotate, sub simbolul RLS. Potrivit ultimei cotatii, de 0,15 lei, inregistrata in sedinta din 8 august, compania are o valoare de piata de 46,21 milioane lei (13,04 milioane euro).