Trident Shopping Center Sibiu va avea o suprafata totala de 21.000 de metri patrati, din care 8.500 mp vor fi dedicati hipermarketului, cel mai mare din reteaua operatorului de retail, 5.500 mp vor reprezenta galeria comerciala, iar 2.000 mp reprezinta spatii pentru birouri.

Intregul complex va include 600 de locuri de parcare, din care 250 in subteran. Parcarea subterana pe care Trident o construieste in incinta centrului comercial este desfasurata pe o suprafata de 5.000 metri patrati si este prima de acest tip din Sibiu.

Galeria comerciala a Trident Shopping Center va cuprinde fashion boutiques, centre de sanatate si frumusete, zone de IT si GSM, servicii bancare si un food court ce se va intinde pe doua niveluri – parter si mezanin. Food court-ul va avea program prelungit fata de cel al centrului comercial, iar printre marcile prezente in acest complex se numara Broaster Chicken si Daylight Donuts.

Trident Shopping Center este a sasea unitate a retelei Trident, care numara in prezent trei locatii de tip hipermarket (Medias, Deva, Sfantu Gheorghe) si doua de tip supermarket (Sibiu, Alba Iulia). Planurile de expansiune pe termen scurt mai prevad deschiderea a inca doua supermarketuri, prima unitate urmand a fi inaugurata la Piatra Neamt in aceasta toamna si a depozitului propriu de legume si fructe, in luna septembrie a acestui an.