Compania de real-estate Omilos Group si-a intregit echipa manageriala cu trei nume noi: Ioana Ionescu – Marketing Manager, Luana Nicolescu – Commercial Manager si Mihai Luca – Chief Financial Officer.

Ioana Ionescu are o experienta de peste patru ani in real estate marketing si un background in comunicare si relatii publice. Ionescu a lucrat la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, City Mall si Upground inainte de a se alatura echipei Omilos Group. Pana acum, Ioana Ionescu a contribuit la dezvoltarea proiectului Era Shopping Park, noul concept de retail park dezvoltat de Omilos Group.

Luana Nicolescu (foto) s-a alaturat echipei Omilos Group in calitate de Commercial Manager. Nicolescu are 10 ani experienta in dreptul afacerilor si drept comercial, dezvoltare si promovare imobiliara, retail, colaborand pana acum cu PI Partners (Ernst&Young), IK Rokas & Partners, Victoria Holding (dezvoltatorul centrului comercial City Mall), Elmec Romania (distribuitorul exclusiv Nike, Calvin Klein, Polo Ralph Lauren, Trussardi, Miss Sixty). De asemenea, ea a colaborat multi ani cu publicatia Cotidianul, publicand articole pe teme juridice.

Cel mai nou membru al echipei Omilos Group este Mihai Luca, care ocupa, incepand cu luna august pozitia de Chief Financial Officer. Luca detine 10 ani de experienta in management financiar, fuziuni si achizitii si project management, petrecuti in Pricewaterhouse Coopers, Deloitte si General Electric. De asemenea, detine mai multe diplome si acreditari: Membru al Asociatiei Romane a Evaluatorilor, Expert Contabil, Six Sigma si Membru al Uniunii Nationale a Practicienilor in Reorganizare si Lichidare. Vorbind fluent engleza si franceza, Mihai Luca este o “piesa de rezistenta” in echipa Omilos care, de acum inainte, va supraveghea rezultatele financiare ale companiei.

Omilos Group, companie specializata in achizitia de terenuri, planificare, investitii si management de proiect, cu birouri in Romania si Marea Britanie, asigura managementul Ermes Holding (pentru dezvoltarea Era Shopping Park Iasi) si Omilos Oradea (pentru dezvoltarea Era Shopping park Oradea). Omilos Group planuieste pentru urmatorii 2 ani investitii de peste 300 de milioane de euro in proiecte imobiliare aflate in orasele mari din Romania, cu o populatie de peste 150 000 locuitori.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Antreprenor:Privații au năvălit cu cereri. Intervenția statului trebuie limitată
Setari Cookie-uri