Compania Andami, specializata in distributia si depozitarea materialelor de constructii si in dezvoltarea de proiecte imobiliare a realizat in 2007 o cifra de afaceri de 32 milioane euro si mizeaza anul acesta pe o crestere de cel putin 40 de proecente, au declarat reprezentantii companiei.

Compania estimase la inceputul anului o crestere de cel putin 25% pana la 40 milioane de euro, insa vanzarile din prima parte a anului i-a facut pe reprezentantii companiei sa isi revizuiasca in crestere cifra de afaceri pe intreg anul 2008.

Compania are in portofoliu constructia primului ansamblu rezidential, Ansamblul Magnolia din Corbeanca, format din 48 de vile unifamiliale si a anuntat deja ca va mai investi intr-un ansamblu asemanator unde, vor fi ridicate alte 50 de vile unifamiliale, pe o suprafata de circa 35.000 de metri patrati si care au ca termen de finalizare anul 2009.

Andami a intrat pe piata de distributie si comercializare a materialelor de constructie in 1992. In timp, pe langa distributia si comercializarea lor a trecut si la productia acestora, specializandu-se in productia de plase sudate si fasonarea otelului beton

In anul 2005, Andami a intrat si in zona constructiilor civile, odata cu aducerea in exclusivitate pentru Romania a unui sistem constructiv de origine italiana, format din panouri termoizolante din polistiren cu armatura inclusa - ce a fost imbunatatit si poarta numele wallinclusive, iar ulterior in dezvoltarea de ansambluri rezidentiale.

Cifra de afaceri in 2006 a companiei a fost de 28 milioane de euro, iar in 2007 a ajuns la 32 milioane de euro. Andami are un numar de 300 de angajati, fiind o companie 100% romaneasca, care apartine sotilor Doina si Adrian Mircioiu.


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si