Primul centru de outlet din Romania, Fashion House Outlet Center, a fost inchiriat in proportie de 90%, inaugurarea sa fiind planificata pentru data de 26 noiembrie 2008, a anuntat compania de consultanta Cushman & Wakefield, agentul de inchiriere al centrului de outlet.
Printre chirisi se numara: Puma, Benetton, Mango, Stefanel, Champion, Levis, Dockers, Fornarina, Timberland Nautica, Quiksilver, Diverta, Lee Cooper, Ecco, Steilmann, Camel Active, Leonardo, Bigotti, Cavaliere, Alb si Negru, Ipekyol, BSB, Benvenuti, Jolidon, Optiplaza si Samsonite.

“Criteriul cel mai important de selectie a fost brandul. Ne-am adresat in primul rand retailerilor cu notorietate pe piata din Romania. Un alt criteriu important a fost dimensiunea retelei de magazine pe care acesti retaileri o au in Romania; altfel nu s-ar justifica necesitatea unui magazin de tip outlet.”, a explicat Raluca Utureanu, coordonator al proiectului la Cushman & Wakefield Activ Consulting.


Fashion House Outlet Center face parte din proiectul West Park, care apartine belgienilor de la Liebrecht & wooD, fiind localizat pe autostrada Bucuresti-Pitesti, la km 13. Aceasta cuprinde un total de 90.000 mp inchiriabili, iar pe langa Fashion House, din proiect mai fac parte Hornabach, care deja a inaugurat vara aceasta un magazin de 23.000 mp, retailerul de mobila Kika, care a inchiriat 29.000 mp si retailerul de electrice si electrocasnice Technomarket – cu 6 000 mp inchiriati.

Investitia in centrul de outlet se ridica la aproximativ 120 milioane euro, iar numarul de potentiali clienti se ridica la 3,5 milioane, cuprinzand atat Bucurestiul cat si zonele limitrofe.

Compania Liebrecht & wooD este prezenta in Romania din anul 2000, fiind implicata pe piata locala atat in segmentul de retail, cat si de birouri. Belgienii au dezvoltat pana acum mai multe proiecte locale majore, printre care se numara Militari Shopping Centre, vandut in 2004 catre austriecii de la Meinl European Land Limited pentru 20 milioane euro.

Liebrecht & wooD a decis sa investeasca in dezvoltarea primului outlet centre din Romania, bazandu-se pe experienta de peste 10 ani acumulata in Polonia, unde opereaza trei astfel de centre comerciale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri