Compania italiana Casa Chic va investi circa 30 de milioane de euro in construirea unui proiect de tip Business Center cu 17 etaje care va fi localizat in centrul orasului Sofia, potrivit agentiei bulgare Novinite.
Proiectul care prevede construirea centrului de afaceri "Vertigo Building" va fi co-finantat de catre UniCredit Bulbank, arata NewsIn.

Investitia totala in construirea centrului de afaceri cu 17 etaje din Sofia se va ridica la circa 30 de milioane de euro.

Potrivit dezvoltatorului, centrul de afaceri va combina spatii comerciale si de birouri si va fi amplasat pe un teren cu o suprafata de 14.000 metri patrati.

Lucrarile de contruire se vor intinde pe o durata de 28 de luni, iar inaugurarea oficiala a cladirii "Vertigo Building" este de asteptat sa aiba loc la inceputul anului 2011.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri