Compania de origine americana Coldwell Banker si-a extins reteaua din Romania cu doua noi sucursale in Bucuresti, Coldwell Banker Banu Manta si Coldwell Banker Unirii, costul pentru deschiderea ambelor agentii de consultanta imobiliara fiind de 300.000 de euro, a anuntat compania.
“Asa-zisa criza imobiliara este, de fapt, tendinta de maturizare a pietei. Cumparatorii au inceput sa-si schimbe viziunea asupra modului de achizitionare si au devenit mai sofisticati. Prin intermediul branch-urilor, ei pot beneficia de consultanta si intermediere imobiliara atat pentru locuinte in proiecte noi , cat si pentru locuinte in cladiri si blocuri vechi. Serviciile de baza sunt: intermediarea de vanzari si inchirieri apartamente, case, terenuri, dar si intermedierea de credite imobiliare, evaluari si administrare patrimoniala”, a declarat Valentin Ilie (foto), CEO al companiei Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Cele doua sucursale – Coldwell Banker Banu Manta si Coldwell Banker Unirii fac parte din planul de dezvoltare regionala al Coldwell Banker Affiliates of Romania si vor contribui la consolidarea activitatii companiei in domeniul imobiliar.

In total, reteaua nationala a Coldwell Banker Affiliates of Romania cuprinde noua agentii, dintre care cinci sunt in Bucuresti, iar restul in Ploiesti, Brasov, Campulung si Piatra Neamt.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este reprezentantul localul Coldwell Banker si ofera servicii de consultanta si brokeraj pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii.

Compania are o istorie de peste 100 de ani, fiind detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 47 de tari cu 3.600 de birouri si 120.000 de brokeri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri