ERA Shopping Park Iasi se deschide peste o saptamana

Cel mai mare retail park construit in afara Bucurestiului, ERA Shopping Park Iasi, isi va deschide portile pe 24 septembrie, in urma unei campanii de promovare de 500.000 euro, inceputa in aceasta luna.

Peste o saptamana, vor fi inaugurate Galeriile ERA (11.000 mp, 62 magazine), hypermarketul Carrefour (15.440 mp) si magazinul Altex (3.565 mp), magazinul Praktiker DIY (9.350 mp) fiind operational din luna august.

ERA Shopping Park este dzvoltat de Omilos Group si va absorbi o investitie de 175 milioane de euro, ajungand la o suprafata construita de peste 150.000 mp, si una inchiriabila de 116.000 mp.

Printre chiriasi se numara: Takko, Sprider Stores, Leonardo, Benvenuti, Bam boo, Ina Center si Centrofarm.

Campanie integrata de comunicare are ca mesaj „Shopping pentru fiecare” , mesaj sustinut de vizualuri in care un urs panda, un extraterestru si un robot se integreaza printre cumparatorii Galeriilor ERA.

„Pentru noi munca nu s-a incheiat si ne gandim deja la urmatoarea etapa ce este programata pentru anul 2009, moment in care isi vor deschide portile: magazinul Mobexpert, magazinul Media Galaxy, plus si alte doua companii. ERA Shopping Park isi va contura toate valentele in primavara anului 2010, odata cu deschiderea ERA Mall”, a declarat Nicolae Danciu, director general Omilos Group.

Alaturi de echipa Omilos, in proiectul ERA Shopping Park Iasi s-au implicat companiile de arhitectura Chapman Taylor si Atelier 3, CBRE| Eurisko in calitate de agent exclusiv de inchiriere a spatiilor comerciale si bancile finantatoare: Banca Romanesca, Eurobank EFG, National Bank of Greece si Bank of Cyprus Group.

Omilos Group, companie specializata in achizitia de terenuri, planificare, investitii si management de proiect, cu birouri in Romania si Marea Britanie, asigura managementul Ermes Holding (pentru dezvoltarea Era Shopping Park Iasi) si Omilos Oradea (pentru dezvoltarea Era Shopping Park Oradea).

Omilos Group planuieste pentru urmatorii doi ani investitii de peste 300 de milioane de euro in proiecte imobiliare aflate in orasele mari din Romania, cu o populatie de peste 150.000 locuitori.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri