Compania de constructii Apolodor intentioneaza sa dezvolte un proiect imobiliar in zona Mihai Bravu din Capitala, iar investitia totala se va ridica la peste 80 milioane de euro, a declarat directorul general al companiei, Radu Ouatu.

Potrivit reprezentantilor companiei, proiectul va fi adresat familiilor tinere cu venituri medii. Complexul rezidential va purta numele de "Amfiteatru" si va fi dezvoltat pe un teren cu o suprafata de 15.000 mp.

"Este un proiect indraznet deoarece reprezinta primul ansamblu dintr-o zona centrala a Bucurestiului care se adreseaza persoanelor cu venituri medii. Piata practic ne-a impins sa facem pasul acesta. Apolodor va fi dezvoltatorul si constructorul acestui proiect, ceea ce ne va permite o reducere substantiala a costurilor", a declarat directorul general al companiei, Radu Ouatu.

Proiectul "Amfiteatru" va fi format din apartamente cu doua camere, cu o suprafata construita de 70 mp. Primele doua etaje ale complexului vor fi ocupate de spatii comerciale utile: farmacie, minimarket, after school, coafor, in timp ce la ultimul nivel se vor gasi duplexuri.

Compania a anuntat in luna aprilie o alta investitie de aproximativ 20 milioane de euro intr-un complex rezidential, Octopus Garden, situat in zona semicentrala de sud a Bucurestiului, in vecinatatea City Mall – Parcul Tineretului. Proiectul va fi format din 152 de apartamente, cu doua, trei si patru camere, suprafata acestora variind de la 84 mp pana la 145 mp, toate imobilele urmand a dispune de finisaje premium. Preturile apartamentelor vor incepe de la 1.290 euro pe metru patrat, plus TVA. Lucrarea va fi finalizata la sfarsitul anului 2009.

Apolodor a fost infiintata in anul 1992, fiind specializata in demolarea constructiilor, terasamente si organizare de santier, precum si in lucrari de infrastructura. Compania, care are 800 de angajati, a avut in 2007 o cifra de afaceri de peste 50 milioane de euro, anunta NewsIn.


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Veste buna despre pasajul de la Piata Presei Libere