Potrivit reprezentantilor companiei, proiectul va fi adresat familiilor tinere cu venituri medii. Complexul rezidential va purta numele de "Amfiteatru" si va fi dezvoltat pe un teren cu o suprafata de 15.000 mp.

"Este un proiect indraznet deoarece reprezinta primul ansamblu dintr-o zona centrala a Bucurestiului care se adreseaza persoanelor cu venituri medii. Piata practic ne-a impins sa facem pasul acesta. Apolodor va fi dezvoltatorul si constructorul acestui proiect, ceea ce ne va permite o reducere substantiala a costurilor", a declarat directorul general al companiei, Radu Ouatu.

Proiectul "Amfiteatru" va fi format din apartamente cu doua camere, cu o suprafata construita de 70 mp. Primele doua etaje ale complexului vor fi ocupate de spatii comerciale utile: farmacie, minimarket, after school, coafor, in timp ce la ultimul nivel se vor gasi duplexuri.

Citeste si:

Compania a anuntat in luna aprilie o alta investitie de aproximativ 20 milioane de euro intr-un complex rezidential, Octopus Garden, situat in zona semicentrala de sud a Bucurestiului, in vecinatatea City Mall – Parcul Tineretului. Proiectul va fi format din 152 de apartamente, cu doua, trei si patru camere, suprafata acestora variind de la 84 mp pana la 145 mp, toate imobilele urmand a dispune de finisaje premium. Preturile apartamentelor vor incepe de la 1.290 euro pe metru patrat, plus TVA. Lucrarea va fi finalizata la sfarsitul anului 2009.

Apolodor a fost infiintata in anul 1992, fiind specializata in demolarea constructiilor, terasamente si organizare de santier, precum si in lucrari de infrastructura. Compania, care are 800 de angajati, a avut in 2007 o cifra de afaceri de peste 50 milioane de euro, anunta NewsIn.