Investitorii imobiliari vor prezenta cu ocazia editiei din luna septembrie a Targului Imobiliar National (tIMOn) circa 14.000 de apartamente, locuinte de vacanta, spatii de birouri si proiecte de miniorase cu spatii comerciale, a caror valoare va depasi doua miliarde euro, potrivit organizatorilor.
Astfel, la targul de locuinte organizat in perioada 18-21 septembrie in Piata Constitutiei, vor fi disponibile catre vanzare circa 40% din cele 13.865 de apartamente prezentate de dezvoltatorii imobiliari, 35% din cele 1.456 de vile si 25% din cele 769 de locuinte de vacanta. In plus, investitorii au in plan sa vanda la tIMOn si 372 de birouri individuale, constand in peste 7.000 mp spatii de birouri, dar si patru proiecte de miniorase cu spatii comerciale, anunta NewsIn.

"Suntem intr-o perioada de maturizare a pietei imobiliare din Romania, moment care se transpune si in formatul targurilor imobiliare. Totodataa, pot spune ca suntem intr-un moment in care vom vedea cu adevarat cati romani si cati straini sunt interesati de achizitii imobiliare", a declarat directorul companiei Admedia Consulta, Vlad Vlasceanu, organizatorul Targului Imobiliar National.

Potrivit acestuia, cea mai ieftina locuinta din cadrul targului este este o garsoniera din cadrul proiectului BlackSea View din Satrun care costa 32.900 de euro, plus TVA., iar cele mai ieftine garsoniere din Bucuresti sunt cele cuprinse in proiectul Bragadiru Lake Project (52.000 euro) si Confort City (55.700 euro).

Minimele de pret pentru apartamentele de doua camere sunt situate intre 72.000 euro si 80.000 de euro, iar cea mai ieftina vila are trei camere si este situata in proiectul Green Life, fiind comercializata la un pret de 89.000 euro plus TVA. Cele mai mari preturi sunt cele ale penthouse-urilor si duplexurilor din proiectele exclusiviste si care sunt cuprinse intre 400.000 de euro si 800.000 de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri