„Vanzarile au inceput acum, insa avem deja pre-contracte pentru mai mult de zece apartamente. Preturile nu sunt pe metru patrat, ci pe locuinta in sine si pornesc de la circa 78.000 euro plus TVA pentru garsoniere de 50 mp”, a declarat Alina Stan, General Manager al Promark Real Estate, agentul exclusiv de Marketing si Vanzari pentru North Park Residence.

Constructia proicetului North Park Residence a inceput de curand, iar in prima faza vor fi livrate 400 de apartamente din totalul de 1.500. Proiectul va fi dezvoltat in mai multe etape, pe parcursul a cinci ani si va cuprinde 34 de cladiri rezidentiale si 9.000 mp spatii comerciale, investitia totala fiind estimata la 200 milioane de euro.

„Investitia va fi finantata in intregime de Leumi Bank si nu include si valoarea terenului, care a fost achizitionat in februarie 2007”, a afirmat Avi Morgenstern, directorul de operatiuni internationale al Shapir Group.

Citeste si:

Potrivit oficialului Promark Real Estate, preturile afisate in prezent sunt cele de pornire, cresterea lor fiind fireasca pe masura ce proiectul avanseaza.

Shapir Group este o companie de constructii din Israel, cu o experienta de 40 de ani, fiind implicata in proiecte precum dezvoltarea noii aripi a cladirii Parlamentului din Israel, Knesset, o investitie de 60 milioane de dolari sau constructia autostrazii 531 din Israel, un contract de aproximativ 500 milioane de euro.

In Romania, Shapir Group este prezent de peste noua ani, activand in special in domeniul infrastructurii si detinand propriile cariere si fabrici de asfalt si beton.