Proiectul va fi amplasat pe spatiul fabricii Imatex, la aproximativ 1 km de centrul orasului, la iesirea spre Cluj. Va avea o suprafata inchiriabila de peste 34,000 de metri patrati, aproximativ 1200 de locuri de parcare, si va fi inaugurat in al treilea trimestru al anului 2010.

Formalitatile legate de planul urbanistic zonal vor incepe la finalul acestui an.

Conceptul arhitectural al complexului va fi creat de firma israeliana Yashar Architects.

Citeste si:

„Investim peste 80 de milioane in al doisprezecelea oras ca marime din Romania, un oras cu 175000 de locuitori care au nevoie de locuri de calitate in care sa isi petreaca timpul liber. In plus, aducem aproape de zona de retail, pentru marile companii prezente in oras, si cladiri de birouri dotate la standarde internationale. Strategia noastra este de a investi in aproximativ 15 dintre orasele cu cel mai mare potential din Romania, dezvoltand o retea de mall-uri la standarde ridicate”, declara Luc Ronsmans, Country Manager Plaza Centers Romania.

Plaza Centers este unul dintre cei mai importanti developeri de pe piata de real estate din tara noastra. Compania a intrat pe piata romaneasca la finalul anului 2006 si pana in acest moment a initiat opt proiecte de real estate, estimand o investitie de peste 2 miliarde euro in urmatorii ani. Cele opt proiecte sunt situate in Bucuresti, Constanta, Hunedoara, Iasi, Miercurea Ciuc, Slatina, Targu Mures si Timisoara.