"Complexul cuprinde 850 de apartamente de cate una doua, trei sau patru camere. Predarea in intregime a ansamblului va fi intre 31 iulie si 31 decembrie 2010. Suprafata totala construita este de 61.000 mp, iar valoarea de vanzare se ridica la 90 milioane euro", a spus Romeo Cazanescu.

Ansamblul Quadra 2 va fi construit pe un teren de 20.495 mp si va consta in patru cladiri de 10 si 12 niveluri cu tot cu parter si subsolul, care vor adaposti locurile de parcare. Proiectul va include si 779 de locuri de parcare subterane si 303 supraterane.

Din cele 850 de apartamente 380 sunt garsoniere, 342 - apartamente cu doua camere, 88 - apartamente cu trei camere si 40 sunt apartamente cu patru camere. Agentul exclusiv de vanzare este compania de consultanta imobiliara CBRE|Eurisko.

De asemenea, directorul general al companiei a anuntat ca anul viitor Conarg va demara un proiect imobiliar in Prelungirea Ghencea. Quadra 2 este al treilea proiect rezidential construit de Conarg in Bucuresti dupa Quarda Place si Rasarit de Soare. Primul proiect a fost livrat proprietarilor in totalitate in 2007, iar cel de-al doilea a fost vandut in proprortie de 60%.

Citeste si:

"Complexul Rasarit de Soare se afla in faza de constructie la etajul cinci", a spus Romeo Cazanescu.

Referitor la evolutia pietei imobiliare, directorul general al Conarg Real Estate a declarat ca sunt multe persoane care isi pot permite achizitionarea unui apartament, dar prefera sa astepte o scadere a pretului acestora.

"Nu cred ca un dezvoltator care si-a facut pretul corect va putea sa-l reduca. Aceast lucru este valabil numai pentru apartamentele vechi", a mai spus Romeo Cazanescu.

Conform bilantului consolidat oficial, grupul de firme Conarg a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 67,5 milioane euro si un profit net de 10,6 milioane euro.