Centrul comercial este situat in partea de sud a Capitalei, la intersectia dintre Calea Rahovei si Strada Progresului si a necesitat investitii de aproximativ 70 milioane de euro, avand o suprafata inchiriabila de 25.000 mp.

Principalele ancore sunt The Light Cinema, Altex, Sprider, Billa si Hervis. Printre chiriasii se mai numara: Marks and Spencer, Sephora, Next (al doilea magazin deschis in Romania), Reserved, Kenvelo, Tom Tailor, Steilmann, Pizza Hut, Burger King, McDonald’s, Springtime, KFC, NOMINO, O'Neill & The North Face, Leonardo, Game World, Centrofarm, Plafar, Starbucks, Living si Asia.

Potrivit reprezentantilor Mivan, chiria medie este de 30 euro/mp. Dupa inaugurare, managementul Liberty Center va fi preluat de consultantul global de real estate Cushman & Wakefield.

Citeste si:

Pe langa Liberty Center, Mivan are in derulare mai multe proiecte rezidentiale si comerciale: 10 mall-uri Tiago si un ansamblu de 651 de apartamente in Bucuresti, New Town Residence. Pentru proiectele comerciale si rezidentiale din urmatorii trei-patru ani, Mivan a alocat investitii de 750 milioane de euro.

Mivan opereaza in Romania din anul 1998 ca parte a joint-venture-ului Mivan-Kier, unde a finalizat un proiect in valoare de 140 milioane de dolari, in cadrul Programului de Locuinte Sociale si de Alimentare cu Apa al Guvernului Romaniei.