Dezvoltatorul polonez Globe Trade Center (GTC) si Aura Europe vor deschide maine mall-ul Galleria Buzau, primul din cele 10 centre comerciale anuntate de GTC pentru Romania.
“GTC si Aura Europe vor mai lansa Galleria Suceava si Galleria Piatra Neamt pana la sfarsitului anului. Pentru ca promisiunile trebuie tinute pana la capat”, a declarat Shimon Galon (foto), Country Manager GTC in Romania.

Galleria Buzau este amplasat Bulevardul Unirii 301A, fiind construit pe un teren de 2,1 hectare si avand o suprafata inchiriabila (GLA) de aproximativ 14.000 mp.

Pe zona de fashion, mall-ul va avea brand-uri precum Sprider, Leonardo, Tom Tailor, House of Art, Fox, Markam Fashion, Mondex sau Jolidon. Ancora de tip do-it-yourself va fi Tekzen, unul dintre cei mai mari retaleri turci de bricolaj, iar Zass va fi ancora de electrocasnice.

Planurile de expansiune ale GTC in tara includ dezvoltarea de centre comerciale Galleria in toate orasele cu o populatie de peste 75.000 locuitori.

“Am ales primele trei locatii din Buzau, Piatra Neamt si Suceava luand in considerare stadiul de dezvoltare al retailului in aceste orase si sunt de parere ca puterea de cumparare a locuitorilor justifica aparitia unui format complex de centru comercial”, a adaugat Galon.

United a fost desemnata agentia de marketing care se va ocupa de lansarea si marketing-ul operational curent al tuturor proiectelor Galleria din Romania.

Lantul de mall-uri Galleria este prezent in Polonia (in orasele Varsovia, Cracovia si Czestochowa) Bulgaria (in Varna, Burgas, Ruse), Croatia la Zagreb, in Cehiala Praga. In Romania va fi prezent la Bucuresti, Buzau, Suceava, Piatra Neamt, Galati si Arad.

GTC Real Estate Investments Romania BV a fost infiintat in anul 1999 si face parte din GTC Group, companie controlata de grupul israelian Kardan si listata la Bursa din Varsovia din anul 2000. In Romania, GTC dezvolta cladiri de birouri, spatii de retail si ansambluri rezidentiale pe o suprafata totala de 1,2 milioane de mp si este detinuta in proportie de 94,6% de GTC Polonia.

Aura Europa SA este o companie de dezvoltare imobiliara din Luxemburg, activa in Europa Centrala si de Est si tarile CSI.Compania este condusa de Joseph Saliah si Boaz Misholi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri