"Am achizitionat deja niste terenuri in zonele Dristor si Parcul Carol din Capitala, cu o suprafata totala de 10.000 metri patrati in vederea construirii unor noi proiecte imobiliare. Aceste proiecte fac parte din suma de 100 milioane euro pe care am anuntat ca o vom investi in Romania in urmatorii trei ani", au declarat reprezentantii RPF, prezenti la a VI-a editie a Targului International de Apartamente Condominium, potrivit NewsIn.

RPF Development este si dezvoltatorul proiectului rezidential Vitan Residence din Capitala, care a necesitat investitii de circa 30 milioane de euro. Proiectul cuprinde trei imobile, respectiv 187 de apartamente cu o suprafata totala de 20.476 metri patrati.

Complexul Vitan Residence este situat in cartierul Vitan din Bucuresti in apropiere de Bucuresti Mall. Lucrarile de constructie la acest proiect au inceput in luna ianuarie 2008 si se vor finaliza pana in octombrie 2009.

A VI-a editie a Targului International de Apartamente Condominium se desfasoara in perioada 25-28 septembrie 2008, la Palatul Parlamentului din Bucuresti. La acest targ sunt prezentate peste 60 de proiecte imobiliare, care includ peste 20.000 de apartamente noi, cu preturi cuprinse intre 780 euro/mp si 3.000 euro/mp.