Creditul de 12 milioane euro va fi acordat de Piraeus Bank, iar facilitatea de credit va fi data de Banca Romaneasca. La adunarea generala, actionarii au aprobat si garantarea creditelor luate prin garantii aferente, precum si modificarea hotararii cu privire la pretul actiunilor care vor fi alocate administratorilor si salariatilor in cadrul programului de fidelizare a personalului.

Astfel, pretul unei actiuni date salariatilor sau administratorilor va fi de 5% din pretul mediu de achizitie a unui titlu.Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor a afisat in primul semestru din 2008 un profit net de 14,08 milioane lei (3,8 milioane euro), in crestere cu 30% comparativ cu aceeasi perioada din 2007, pe fondul avansului afacerilor de peste doua ori.

Impact Developer & Contractor Bucuresti are un capital social de 200 milioane lei (56,54 milioane euro), divizat in 2 miliarde actiuni cu valoarea nominala de 0,10 lei. Actionarii principali ai companiei sunt Dan Ioan Popp, cu o detinere de 27,96%, si Daniela Sandulescu, care controleaza 11,30% din totalul actiunilor. Julius Baer International Equity Fund are o detinere de 8,46%.

Compania are o valoare de piata de 185 milioane lei (49,6 milioane euro), corespunzatoare ultimei cotatii de 0,0925 lei/titlu, stabilita in cadrul sedintei de tranzactionare din 26 septembrie. Titlurile Impact se tranzactioneaza la prima categorie a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), sub simbolul IMP.