RealPro: Deschidem 50 de birouri imobiliare in orasele cu peste 50.000 de locuitori

Compania RealPro estimeaza deschiderea a 50 de birouri imobiliare in Romania pana la sfarsitul lui 2009, vizand extinderea francizei in toate orasele cu o populatie de peste 50.000 de locuitori, conform reprezentantilor companiei.

Potrivit reprezentantilor companiei, taxa pentru intrarea in franciza RealPro este de 1.500 de euro, iar redeventele lunare sunt de 300 de euro redeventa fixa (respectiv 150 de euro in primele 6 luni) si 6% redeventa procentuala.

"Investitia initiala pentru deschiderea unei francize RealPro nu depaseste 5.000 de euro, iar toate cheltuielile lunare nu depasesc 700-1.000 de euro, incluzand redeventele RealPro", au declarat reprezentatii companiei.

Directorul de Marketing & Training al RealPro, Sorin Udrea sustine ca amortizarea investitiei se face din cateva vanzari datorita cheltuielilor lunare eficiente, a investitiei initiale totale situate sub 5.000 de euro si a sistemului unic de vanzare garantata de case.

Compania a investit in intregul sistem circa 750.000 de dolari incepand de la sfarsitul anului 2005, cea mai mare suma fiind alocata in tehnologie software si hardware dar si in dezvoltarea si implementarea programelor de training si coaching pentru personalul de suport. Pana in prezent reteaua RealPro are birouri francizate in Bucuresti, Craiova si Ramnicu Valcea.

In prezent pe piata agentiilor imobiliare in franciza mai activeaza Remax si Century 21.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri