Cefin Real Estate Asset Management a inaugurat la Arad, un parc logistic amplasat pe o suprafata de 94.000 de metri patrati, investitia fiind de 28 de milioane de euro.
Cefin Logistic Park (CLP) Arad este situat in partea de sud a orasului, avand avantajul accesului la viitoarea autostrada de pe coridorul IV Pan European. Proiectul in valoare de 28 milioane euro ofera un centru modern de logistica si distributie, clasa A si servicii de property management profesionale. Suprafata construita este de 44.000 mp de depozite, in module de cate 2.750 mp, si 2.600 mp de birouri la mezanin. Parcul beneficiaza de o ampla parcare pentru camioane si autoturisme, iar Cefin are in plan sa mai construiasca si o cladire multifunctionala de 4.000 mp.

"Am ales Aradul pentru dezvoltarea acestui parc logistic pentru ca este al doilea mare oras din vestul tarii dupa Timisoara. Are o pozitie geografica strategica, fiind situat la 17 kilometri de granita cu Ungaria si are un potential economic ridicat, sustinut de o infrastructura foarte dezvoltata in ceea ce priveste caile de acces. In acelasi timp, odata cu deschiderea punctelor de lucru in Centrul Logistic de la Arad vor fi disponibile 500 de noi locuri de munca“, a declarat Geo Margescu (foto), general manager Cefin Real Estate Asset management, dezvoltatorul acestui proiect.

Grupul Europolis, investitorul CLP Arad, se ocupa de administrarea de investitii in Europa Centrala si de Est, avand deja un portofoliu diversificat de proprietati. Compania se afla acum printre primii trei investitori in domeniul spatiilor logistice. Agentul exclusiv de inchiriere a proiectului CLP Arad este compania DTZ Echibox.

Cefin Real Estate Asset Management (CREAM) s-a desprins din Cefin Real Estate Romania in 2007 pentru gestionarea portofoliului de proiecte de dezvoltare imobiliara rezidentiale, industriale si multifunctionale. Principala piata de lucru a CREAM a fost, pana nu demult, Bucurestiul, dar si alte orase din tara.

Suprafata totala construita si livrata pana in prezent de CREAM ajunge la 350.000 mp si o valoare de piata de 150 milioane de euro, portofoliul proiectelor aflate in diferite stadii de dezvoltare pe care il detine compania se ridica la 1.000.000 mp si 800 milioane de euro, cu finalizare in anul 2010.

Cefin Holding si-a inceput activitatea in anul 1995 ca dealer autorizat Iveco in Bucuresti. In prezent, Cefin activeaza pe piata in trei directii importante, autovehicule comerciale, productie si imobiliare. Cu un numar de 1.400 de angajati, Cefin genereaza o cifra de afaceri de aproximativ 400 milioane de euro prin serviciile oferite pietei de autovehicule comerciale si productie si administreaza un portofoliu de proiecte de dezvoltare imobiliara evaluat de 800 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri