Un investitor canadian a achizitionat in ultimul an peste 900 de apartamete noi, majoritatea in Bucuresti, a caror valoare de piata ajunge la 160 milioane euro si intentioneaza sa dezvolte afacerea pe termen lung, prin deschiderea unui showroom "Benevo", primul magazin de locuinte din Romania.
Omul de afaceri canadian, Michael Topolinski, director executiv al companiei Benevo, sustine ca in oferta companiei se regaseste un portofoliu de peste 900 de apartamente proprii achizitionate in 13 dintre cele mai bune proiecte rezidentiale din Bucuresti, carora li se adauga un proiect in Brasov.

"Benevo are in oferta doar apartamente noi, gata la cheie sau in stadiu avansat de constructie, si costuri transparente inca de la bun inceput. Noi am cumparat mai multe apartamente din cadrul aceluiasi proiect si am primit un discount foarte bun, iar apoi incercam sa vindem apartamentele la un pret accesibil pe piata. Momentan ne focusam mai mult pe Bucuresti, unde cererea de locuinte este destul de mare", a spus omul de afaceri canadian, citat de NewsIn.

Potrivit acestuia, pana in prezent s-au investit 25 milioane de euro in achizitia de apartamente in diverse stadii de constructie, pentru unele fiind platit doar avansul. Topolinski sustine ca inovatia pe care o aduce Benevo, the Homes Store pe piata imobiliara consta in includerea, alaturi de gama variata de apartamente, a tuturor serviciilor necesare in fiecare etapa, de la alegerea si cumpararea unei locuinte si pana la mutarea efectiva in noua locuinta.

"Desi piata imobiliara si-a incetinit ritmul cresterii, suntem increzatori in dezvoltarea sa pe termen lung si in faptul ca exista o nevoie fundamentala pentru locuinte si servicii asociate de cea mai buna calitate. Nu pot spune ca vom cumpara 10 apartamente sau 1.000 de apartamente in urmatorul an, dar vom merge mai departe", concluzioneaza Michael Topolinski.

Benevo, the Homes Store este primul magazin de locuinte pe piata din Romania care ofera un nou concept de retail prin care sunt oferite alaturi de un portofoliu format din peste 900 de apartamente in 14 proiecte rezidentiale noi, toate serviciile necesare din momentul achizitiei unei case si pana la mutarea efectiva in aceasta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri