Hotelul, al treilea construit in municipiul Galati de Grupul Vega, va avea 136 de camere, pe o structura tip P+9 si va detine cea mai mare capacitate de cazare de pe piata locala. "El va fi amplasat pe Faleza Superioara a Dunarii si va avea trei stele", a declarat, citat de NewsIn, managerul general al grupului, Corneliu Istrate.

Conform aceleiasi surse, lucrarile de constructie vor incepe la 1 noiembrie 2008 si se vor incheia in decembrie 2009, hotelul urmand sa fie dat in folosinta incepand cu 30 iunie 2010. "Investitia se ridica la 7-8 milioane de euro", a afirmat Corneliu Istrate.

In prezent, Grupul Vega mai detine in Galati un hotel de trei stele, cu 69 de camere si un complex hotelier si de agrement de cinci stele, cu 30 de camere. Istrate a afirmat ca ambele facilitati functioneaza la capacitate maxima, de aici si necesitatea de a extinde reteaua hoteliera a grupului.

Vega Holding detine mai multe societati de constructii civile si industriale, printre care Vega '93 si VIVA Construct, dar are si afaceri in domeniul hotelier. Grupul are aproximativ 2.800 de angajati si o cifra de afaceri de 130 de milioane de euro.