Dezvoltatorul imobiliar roman Kronvest Group of Companies va investi aproximativ 30 milioane de euro in construirea unui centru de afaceri care va cuprinde si cea mai inalta cladire de birouri din Brasov, a declarat directorul executiv al companiei, Dan Camarzan.
Proiectul Kronvest Business Park va fi alcatuit din trei cladiri de birouri clasa A avand 8,9 si respectiv 16 etaje, cu un subsol general pe trei nivele si urmeaza a fi finalizat in decembrie 2009. Centrul de afaceri va avea o suprafata construita de 32.835 mp din care 20.119 mp pentru birouri, 4.631 mp pentru servicii si 8.085 mp pentru parcari.

"Cred ca in urmatorii 5-7 ani va fi nevoie de 120.000-150.000 mp de spatii de birouri in Brasov. Acest oras este destul de important si reprezinta o atractie chiar si pentru companiile din Bucuresti care doresc sa se relocheze. Vom profita de acest lucru si vom da in folosinta un parc de afaceri care va cuprinde cea mai inalta cladire de birouri din Brasov (16 etaje-72 m) si care va dispune si de un heliport", a adaugat directorul executiv al Kronvest Group of Companies.

Potrivt acestuia, prima cladire a complexului a fost deja inchiriata aproape in intregime, iar parterul si primul etaj al cladirii vor gazdui servicii precum banca, restaurant, cafenea, centru medical, gradinita si showroom-uri. Reprezentantii companiei sustin ca in cadrul centrului de afaceri Kronvest Group of Companies chiria se va incadra intre 11 si 15 euro/mp in functie de suprafata inchiriata.

In portofoliul Kronvest Group of Companies se mai regasesc proiecte precum Europeresidence, primul ansamblu imobiliar construit in centrul vechi al Brasovului, Yazaki Component Technology, spatiu industrial si cladire de birouri - 16.000 mp in Arad, dar si Jerozolimskie Business Park, un complex de cladiri de birouri in Polonia.

Printre proiectele aflate in derulare se numara Tampa Gardens, un ansamblu rezidential in Brasov, Raiffeisen Building (Raiffeisen Bank - sucursala Brasov - 30.000 mp), Quin Headquarters, o hala de productie si cladire de birouri - 12.000 mp in Brasov, dar si AMC-OptiPlaza, o retea de magazine OptiPlaza Romania, 8.000 mp.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri