„Ultimele schimbari din piata imobiliara si din piata creditului ipotecar ne-au determinat sa punem bazele acestui parteneriat, deoarece, acum mai mult ca oricand, cele doua activitati sunt strans legate una de alta si se completeaza reciproc. Degeaba ai gasit casa mult visata daca nu obtii finantare si degeaba ai un credit preaprobat, care expira intr-o luna, daca nu vei gasi in acest termen locuinta pe care o cauti”, a declarat Alexandru Petrescu, Managing Partner la Esop Consulting.

Obiectul parteneriatului dintre cele doua companii il constituie gasirea de solutii atat pentru clientii Esop care au nevoie de finantare si care vor primi consultanta din partea specialistilor in credite IpoteciDirect, cat si pentru clientii IpoteciDirect care vor sa cumpere o locuinta noua si au obtinut finantare.

„Prin intermediul parteneriatului dintre IpoteciDirect si ESOP clientii companiei imobiliare vor beneficia de consiliere specializata in obtinerea finantarii necesare achizitiei locuintei dorite. Avem convingerea ca, bazandu-ne pe sprijinul partenerilor nostri, vom oferi clientilor un serviciu complex si eficient”, a declarat Vlad Ardeleanu, Director General IpoteciDirect.

Citeste si:

IpoteciDirect a fost lansat in mai 2008 si este membru al International Union for Housing Finance (IUHF), una dintre principalele institutii pentru consolidarea tendintelor si inovatiilor in finantarile imobiliare pe plan mondial si membru al Asociatiei Brokerilor de Credite. Dintre actionarii companiei fac parte Vlad Ardeleanu, cofondator Artima si fost Director General Ozone Laboratories Polonia, Adam Niewinski, fondatorul cele mai mari retele de consultanti de credite si instrumente financiare in Polonia, Greg Krasnov, fondatorul celei mai mari banci de consumer lending din Ucraina, Catalin Breaban, vicepresedintele The Carlyle Group pentru Europa Centrala si de Est si un grup de trei antreprenori romani: Dan Lazureanu, Octavian Otiman si Valentin Cerna.

Esop Consulting este o companie de consultanta imobiliara prezenta pe piata din anul 2002, avand capital integral romanesc.