Incepand din aceasta toamna, LaserMaxx, Euromall si Sea of Spa sunt noii chiriasi ai City Mall, primul centru comercial din zona de sud a Bucurestiului.
„Noii chiriasi acopera nevoi din domenii diferite, de la achizitie de electronice, produse cosmetice si pana la intregirea ofertei actuale de entertainment. Laser tag-ul este un joc hi-tech indoor, de tip combat, care se bucura de mare audienta in randul celor interesati de senzatii tari”, a declarat Mihai Agaficioaia (foto), General Manager al City Mall.

LaserMaxx a deschis in City Mall prima arena de laser tag din tara, prezenta intr-un mall, decizia de colaborare fiinf sustinuta de apropierea de Piata Unirii, parcarea non-stop, posibilitatea de a face cumparaturi in galeria de magazine sau de a lua masa intr-unul din restaurantele din City Mall.

Pe langa cele 22 de echipamente laser tag, o suprafata de 1.000 mp ce include spatiul de joc efectiv si zona de bar, arena de laser tag din City Mall pune la dispozitia clientilor jocuri precum LaserSniper, hockey table, fusbal, professional darts si Wii.

Euromall este primul magazin de prezentare al site-ului de achizitii online www.euro-mall.ro iar Sea of Spa este primul magazin al lantului prezent intr-un mall, specificul magazinului fiind comercializarea de produse cosmetice de la Marea Moarta.

City Mall se afla in proprietatea fondului de investitii APN/UKA European Retail Trust prin compania Victoria Holding S.A., administratorul direct al mall-ului, beneficiind de experienta internationala a fondului care gestioneaza 36 de mall-uri cu peste 800 de chiriasi in intreaga lume.

Cititi si City Mall: Un nou sef si o strategie diferita.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri