Subsidiara locala a grupului francez FM Logistic, cu operatiuni in domeniul managementului logistic, si-a propus sa investeasca circa 42 milioane de euro in urmatorii trei ani, in primele doua proiecte proprii din Romania, potrivit datelor remise de catre companie.
Potrivit reprezentantilor grupului francez FM Logistic, primele doua proiecte proprii vor fi amplasate in Timisoara si in apropierea Bucurestiului, si vor include, in total, circa 200.000 de metri patrati de spatii de depozitare.

"FM Logistic si-a popus sa realizeze primul parc logistic la Timisoara urmand sa aibe o suprafata totala de 85.000 mp. Prima faza a proiectului este deja finalizata, aici aflandu-se acum sediul firmei. Cel de-al doilea proiect va fi construit pe un teren de 22 de hectare, amplasat in localitatea Petresti, din apropierea Capitalei, si va include spatii totale de circa 120.000 mp", au declarat reprezentantii companiei.

Compania, prezenta in Romania din 2004, detine in prezent sase depozite, in Bucuresti si Timisoara si are drept clienti nume precum Procter&Gamble, Nestle, Cora, L’Oreal si Henkel.

Circa 50% din cifra de afaceri provine din activitati de depozitare, manipulare si pregatire a marfii, 40% - din servicii de transport, diferenta reprezentand activitati de ambalare secundara.

Firma estimeaza pentru acest an afaceri de 18 milioane de euro, in crestere cu 30% fata de anul precedent. FM Logistic deruleaza activitati in 13 state europene si in China si a incheiat anul 2007 cu afaceri consolidate de 600 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri