Zona Primaverii – Dorobanti este cotata ca fiind una dintre cele mai bune si mai scumpe zone ale Capitalei, preturile de inchiriere pentru casele din zona fiinc cuprins intre intre 4.000 si 1.,000 euro/luna sau intre 2.000 si 6.000 euro/luna in cazul apartamentelor, sustin reprezentantii companiei de consultanta imobiliara Regatta.
„Zona beneficiaza de apropierea parcurilor Herastrau, Bordei si Kiseleff, precum si de centrul orasului, aceasta fiind foarte importanta, mai ales pentru expati. Preturile de inchiriere pentru casele din zona se ridica la 4.000 – 10.000 euro/luna, iar in cazul apartamentelor ajunge la 2.000 – 6.000 euro/luna” a declarat Bogdan Barbulescu, real estate broker in cadrul departamentului de inchirieri rezidentiale si relocari al Regatta.

O alta zona cautata pentru inchirieri rezidentiale este parcul Herastrau, unde chiriile variaza intre 2.000 euro si 6.000 euro/ luna pentru apartamente.

„Floreasca este cea de-a treia cea mai cautata zona. Pe langa accesul rapid catre centru sau aeroport, zona pune la dispozitie supermarketurile Billa si Kaufland. Pretul de inchiriere din zona ajunge la 1.500euro – 4.000 euro/luna”, a adaugat Barbulescu.

Cea de-a patra zona in topul alcatuit de Regatta este Baneasa – Iancu Nicolae, aici fiind concentrate unitati de invatamant precum Scoala Americana, Mark Twain si British School. Nivelul chiriilor pentru vilele din zona se situeaza intre 2.000 euro si 7.000 euro/luna.

La inceputul lunii octombrie, Eduard Uzunov, presedintele companiei de consultanta imobiliara Regatta, declara ca marea problema in sectorul rezidential este cea de adaptabilitate a bancilor la nivelul salariilor si preturilor din piata, insa a sta si a astepta ca dezvoltatorii sau proprietarii sa scada pretul nu reprezinta o solutie, ci mai degraba o fata morgana.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri