Semnarea noului contract de inchiriere cu RB Logistic reprezinta ocuparea in totalitate a parcului de 47.600 mp. Compania va utiliza spatiul pentru a-si stabili un nou centru de distributie care va deservi reteaua de consumatori finali din intreaga regiune Silezia Superioara.

ProLogis Park Bedzin II este situat la nord de autostrada A4 (Wrocław-Kraków), aproape de granita dintre Bedzin si Sosnowiec, la 30 de kilometri de aeroportul international din Pyrzowice.

Parcul este realizat pentru clientii care au nevoie de spatii de depozitare, distributie sau pentru productie usoara. Printre clientii ProLogis Park Bedzin II se numara: Emperia Holding S.A., JAS-FBG, KMC Services, Procan Logistyka si SDU Technika Złączeniowa Śląsk.

ProLogis a inceput sa dezvolte proiecte in regiunea poloneza Silezia Superioara, care include orasele Bedzin, Chorzów, Dąbrowa Górnicza si Sosnowiec, in urma cu peste sase ani. In prezent, compania detine si gestioneaza cinci parcuri logistice ce includ 22 de cladiri si aproximativ 400.000 mp de spatii moderne de depozitare, din care 99% sunt inchiriate clientilor.

Citeste si:

RB Logistic este o companie poloneza ce ofera servicii logistice, avand o experienta vasta de piata.

Nucleul afacerilor companiei este constituit din dorinta de a implini nevoile complexe de logistica ale fiecarui client: analiza completa si implementarea proiectelor de logistica, oferirea unei game de servicii care acopera intreg parcursul de aprovizionare - de la colectarea produselor la depozitare, impachetare, pana la distribuirea catre consumator.

ProLogis este unul din cei mai mari proprietari, manageri si dezvoltatori de spatii de depozitare si distributie, cu operatiuni pe 136 piete din America de Nord, Europa si Asia.

Societatea detine 40,8 miliarde dolari de active, in proprietate, administrare si aflate in curs de dezvoltare, care includ 51 milioane mp, in 2.898 proprietati, la 30 septembrie 2008. Printre clientii ProLogis se numara producatori, firme de retail, societati de transport, furnizori de servicii logistice si alte societati cu activitati de distributie la scara larga. Cu sediul in Denver, Colorado, ProLogis are peste 1.500 de angajati in intreaga lume.