Banca va ocupa o suprafata de 2.550 mp la etajul al 5-lea, ultiumul etaj al corpului B3-B4 din cadrul complexului S-Park, anterior acest spatiu fiind inchiriat de Telemobil. Intesa Sanpaolo Bank va ocupa spatiul inchiriat pe o perioada de cinci ani.

Potrivit reprezentantilor companiei, in S-Park se va muta managerul general al bancii, Nicola Calabro, impreuna cu departamentele Corporate, Retail, Retea, Credite, Communicare & PR, Planning & Control si structurile din Bucuresti de Resurse Umane, Organizare, Logistica si IT.

S-Park este un centru de afaceri format din patru cladiri de birouri cu suprafete de aproximativ 1.250 mp per nivel si un total de 7.500 mp spatiu inchiriabil in fiecare cladire.

Banca Comerciala Intesa Sanpaolo Romania S.A. (Intesa Sanpaolo Bank) este numele sub care actioneaza oficial in Romania, incepand cu 14 ianuarie 2008, cel mai mare grup financiar din Italia si unul dintre primele 10 din lume. In prezent Intesa Sanpaolo Bank urmeaza o strategie de crestere accelerata la nivel local care sa impuna banca ca o institutie financiara universala cu acoperire si distributie nationala.