Argo Real Estate Oportunities Fund va inaugura, joi, extinderea parcului de retail Shopping City Sibiu, prin deschiderea a trei noi magazine, Carrefour, Proges si Flanco, iar din decembrie si Mobexpert, in urma unei investitii totale de circa 34 milioane de euro, au anuntat reprezentantii companiei.
"Prin aceasta extindere, Shopping City Sibiu isi reinnoieste pozitia de lider pe piata romaneasca de retail, devenind cel mai mare parc de retail din Transilvania, si unul dintre cele mai importante din tara, in suprafata totala inchiriabila de 85.000 metri patrati", a declarat Regional Asset Manager al Argo Real Estate, Michael Gingrich.

In total, investitia Argo Real Estate in Shopping City Sibiu se ridica la 110 milioane euro, iar in cadrul parcului mai sunt prezente companiile de retail Real, Promenada Mall, Baumax, Media Galaxy, Mobilia, Hervis Sport, Takko Fashion, Deichmann si New Yorker.

Hypermarketul Carrefour Sibiu va avea o suprafata de vanzare de 8.000 si aproximativ 55.000 de articole, investitia creand aproape 300 de noi locuri de munca. Proges Superstore Sibiu va fi cel de-al 60-lea magazine al retelei, va dispune de o suprafata de peste 1.300 metri patrati si va prevede o investitie totala ce depaseste 900.000 euro.

Printre noii chiriasi in parcul de retail se mai numara si Flanco World, cu o suprafata de 1.300 mp, suma totala a investitiei fiind de 600.000 euro, iar din decembrie si Mobexpert care va inaugura un nou magazin cu o suprafata de 7.740 de metri patrati, reprezentand o investitie cifrata la aproximativ doua milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri