Compania Stalobrex produce piese de otel destinate masinariilor pentru agricultura si infrastructura, carucioare, elevatoare sau vagoane de tren. De asemenea, produsele sunt utilizate la scara larga in cazul constructiilor de otel ca, de exemplu, poduri si platforme de foraj.

Compania IIG a dezvoltat acest proiect urmarind directia stabilita de managerii de proiect de la ArcelorMittal. "A fost acordata o atentie sporita structurii cladirii si podelei sale, dat fiind faptul ca Stalobrex va utiliza 11 macarale pentru manipularea de structuri de pana la 16 tone greutate, structuri ce trebuie ridicate la o inaltime de aproape 100 de metri", a declarat directorul general al IIG Polonia, André Kerremans.

Potrivit acestuia, activitatile de la fabrica din orasul Wysoka, situat in apropiere de Katowice, includ decupare cu laser si cu plasma, rodare, aplatizare, curbare, actiuni indeplinite cu ajutorul unor instrumente de inalta precizie pentru mecanizare, sudura si vopsire. Suprafata de productie este de 8,500 metri patrati, dar cladirea mai include si un spatiu 1000 de metri patrati destinati birourilor si facilitatilor tehnice.

Citeste si:

Immo Industry Group (IIG) este lider pan-european in dezvoltarea de proiecte imobiliare industriale inteligente, personalizate in functie de nevoile si cerintele clientilor, fie ca este vorba despre proiecte de sine statatoare, sau de proiecte realizate in parcuri industriale. IIG dezvolta solutii imobiliare de optimizare a costurilor on- si off-balance care reduc investitia initiala si costurile operationale.

IIG va dezvolta 18 parcuri industriale in Europa Centrala si de Est si Rusia, dintre care douah parcuri industriale in Romania, la Satu Mare si Bucuresti (Fundulea).